Popularni linkovi

  PETAK 11. NOVEMBAR - DAN PRIMIRJA U I SVETSKOM RATU - BEZ NAPLATE PARKIRANJA, MANJE POLAZAKA U JPI

  Četvrtak 10. Novembar

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. - služba za saobraćaj - obaveštava građane da je petak 11.11.2016.godine državni praznik i to Dan primirja u Prvom svetskom ratu, shodno tome polasci Javnog prevoza Inđije će saobraćati po redu vožnje koji važi za subotu.

  Takođe obaveštavamo korisnike javnih parkirališta da se tokom predstojećeg praznika u petak 11.11.2016. godine  neće vršiti naplata i kontrola parkiranja na uličnim parkiralištima.

  JPI: OD PRVOG SEPTEMBRA NA SNAZI ZIMSKI RED VOŽNJE

  Utorak 30. Avgust 2016. godine

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P., služba za Saobraćaj, obaveštava korisnike Javnog prevoza Inđija da od četvrtka 01.09.2016. godine do 30.06.2017. godine na snagu stupa zimski red vožnje u gradskom i prigradskom prevozu putnika.

  Zimske redove vožnje koji važe od 01.09.2016. godine možete preuzeti ovde:

  >>> Zimski red vožnje - Prigradski smer A (preuzmite ovde)

  >>> Zimski red vožnje - Prigradski smer B (preuzmite ovde)

  >>> Zimski red vožnje - Gradski saobraćaj smer A (preuzmite ovde)

  >>> Zimski red vožnje - Gradski saobraćaj smer B (preuzmite ovde)

  >>> Zimski red vožnje - Prigradski smer Ljukovo - Jarkovci (preuzmite ovde)

  JPI: OD PRVOG JULA NA SNAZI LETNJI RED VOŽNJE

  Sreda 29. Jun

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P., obaveštava korisnike Javnog prevoza Inđija da od petka 01.07.2016. godine do 31.08.2016. godine na snagu stupa letnji red vožnje u gradskom i prigradskom prevozu putnika. Letnjim redom vožnje smanjen je broj polazaka kako u gradskom tako i u prigradskom prevozu putnika, a pojedini polasci u gradskom prevozu su prilagođeni radu gradskog bazena u Inđiji.

  Letnje redove vožnje koji važe od 01.07.2016. godine možete preuzeti ovde:

  >>> Letnji red vožnje - Prigradski smer A i smer B

  >>> Letnji red vožnje - Gradski saobraćaj smer A i smer B

  >>> Letnji red vožnje - Prigradski smer  Ljukovo - Jarkovci

  SLUŽBA ZA SAOBRAĆAJ: BEZ NAPLATE PARKIRANJA ZA PREDSTOJEĆE USKRŠNJE PRAZNIKE I PRAZNIK RADA I PRAZNIČNI RED VOŽNJE U JPI

  Sreda 28. April 2016. godina

  Obaveštavamo korisnike javnih parkirališta opštine Inđija kao i javnog prevoza da Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. neće vršiti naplatu i kontrolu parkiranja u zoniranim delovima grada tokom predstojećih praznika i to počev od Velikog petka 29.04.2016.godine, pa zaključno sa utorkom 03.05.2016.godine i da će se tim danima primenjivati red vožnje u JPI-u za nedelju i praznike. U tom periodu neće biti otvoren ni šalter ove službe za rad sa strankama u ulici Vojvode Stepe 11/3.

  JPI: ZA VREME ĐAČKOG RASPUSTA MANJE POLAZAKA U JPI

  Utorak, 22. mart 2016. godina

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija – Javni prevoz Inđija obaveštava korisnike da će za vreme đačkog raspusta u periodu od 24. marta do 29.marta 2016.godine biti ukinuti sledeći polasci u gradskom i prigradskom saobraćaju:

  Gradska linija smer A: 7:05, i 17:35,

  Gradska linija smer B: 7:05, i 17:35,

  Kružna linija smer B: 5:55, 11:45, i 12:35,

  Ljukovo – Jarkovci: 13:20, i 19:30.

  SLUŽBA ZA SAOBRAĆAJ: ZATVARANJE LOKALNOG PUTA L-11 (LJUKOVO - GOLUBINCI) ZA DRUMSKI SAOBRAĆAJ ZBOG RADOVA NA REKONSTRUKCIJI PRUŽNOG PRELAZA

  Petak 11. Mart 2016. godina

  "Direkcija za izgradnju opštine Inđija JP Inđija" – Služba za saobraćaj – obaveštava sve učesnike u saobraćaju da će u ponedeljak dana 14.03.2016.godine u vremenskom periodu od 07h do 18h i u utorak dana 15.03.2016.godine u vremenskom periodu od 07h do 18h biti zatvoren za drumski saobraćaj lokalni put L-11 (Ljukovo - Golubinci) zbog izvođenja radova od strane JP Železnica Srbije na rekonstrukciji istog. Prilikom izvođenja radova biće izvršeno i asfaltiranje pružnog prelaza.

  Skrećemo pažnju svim učesnicima u saobraćaju da se pridržavaju postavljene radne saobraćajne signalizacije, kao i da koriste alternativne pravce.

  SLUŽBA ZA SAOBRAĆAJ: ZATVARANJE ULICA ZANATLIJSKE I DUNAVSKE U INĐIJI, KAO i ULICE 4.JULA U LJUKOVU U TOKU IZVOĐENJA RADOVA NA REKONSTRUKCIJI ISTIH

  Ponedeljak 28. Februar 2016. godina

  "Direkcija za izgradnju opštine Inđija JP Inđija" – Služba za saobraćaj – obaveštava sve učesnike u saobraćaju da će od utorka 01.03.2016. godine, ulice Zanatlijska i Dunavska u naseljenom mestu Inđija kao i ulica 4. Jula u naseljenom mestu Ljukovo biti zatvorene za drumski i pešački saobraćaj u toku izvođenja radova na rekonstrukciji predmetnih ulica.

  Obaveštavamo Vas da će trasa Javnog prevoza Inđija za vreme izvođenja radova u naseljenom mestu Inđija biti izmeštena te će vozila saobraćati:

  1.Kružna linija smer A trasom Autobuska stanica – centar – kružni tok – centar – Branka Radičevića – Železnička

  2.Kružna linija smer B u povratku trasom Železnička – Branka Radičevića – centar – kružni tok – centar – Autobuska stanica

  U naseljenom mestu Ljukovo neće biti u funkciji autobusko stajalište u Ulici 4. jula, te će autobusi Javnog prevoza Inđije saobraćati do autobuskog stajališta u ulici Petra Kočića i vraćati se trasom - ulicama I Novembra i državnim putem drugog A reda br.126 prema naseljenom mestu Inđija

  Takođe obaveštavamo vozače motornih vozila da se pridržavaju postavljene privremene saobraćajne signalizacije.

  SLUŽBA ZA SAOBRAĆAJ: BEZ NAPLATE PARKIRANJA ZA PREDSTOJEĆE PRAZNIKE DANA DRŽAVNOSTI I MANJE POLAZAKA U JPI

  Četvrtak 11. Februar 2016. godina

  Obaveštavamo korisnike javnih parkirališta opštine Inđija kao i javnog prevoza da Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. neće vršiti naplatu i kontrolu parkiranja u zoniranim delovima grada tokom predstojećeg praznika Dana državnosti Srbije i to u ponedeljak 15.02.2016.godine, i utorak 16.02.2016.godine i da će se tim danima primenjivati red vožnje u JPI-u za nedelju i praznike. U tom periodu neće biti otvoren ni šalter ove službe za rad sa strankama u ulici Vojvode Stepe 11/3.

  SLUŽBA ZA SAOBRAĆAJ: BEZ NAPLATE PARKIRANJA ZA NOVOGODIŠNJE I BOŽIĆNE PRAZNIKE I MANJE POLAZAKA U JPI

  Utorak 29. Decembar

  Obaveštavamo korisnike javnih parkirališta opštine Inđija kao i javnog prevoza da Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. neće vršiti naplatu i kontrolu parkiranja tokom predstojećih Novogodišnjih i Božićnih praznika i to u petak 01.01.2016.godine, subotu 02.01.2016.godine i četvrtak 07.01.2016.godine a da će se tim danima primenjivati red vožnje u JPI-u za nedelju i praznike. U tom periodu neće biti otvoren ni šalter ove službe za rad sa strankama... >>>nastavak vesti

  JPI: ZA VREME ZIMSKOG RASPUSTA MANJE POLAZAKA U JPI

  Utorak 22. Decembar, 14:30 h

  "Direkcija za izgradnju opštine Inđija JP Inđija" – Služba za saobraćaj – Javni prevoz Inđija, obaveštava putnike da za vreme zimskog raspusta počev od 24.12.2015. godine neće saobraćati sledeći polasci:

  Prigradski prevoz putnika:

  Prigradski smer B: sa polaskom iz Inđije u 05:55, 11:45 i 12:35

  Inđija - Ljukovo – Jarkovci: sa polaskom iz Inđije u 13:20 i 19:30

  Gradski prevoz putnika:

  Gradska Smer A: polazak u 07:05 i 17:35

  Gradska Smer B: polazak u 07:05 i 17:35

  Takođe obaveštavamo da legitimacije za povlašćene kategorije ističu 31.12.2015. godine, te da se iste mogu zameniti na šalteru Saobraćajnog Preduzeća "Lasta" u Inđiji.

  SREDA 11. NOVEMBAR - DAN PRIMIRJA U I SVETSKOM RATU - BEZ NAPLATE PARKIRANJA, MANJE POLAZAKA U JPI

  Sreda 10. Novembar

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. - služba za saobraćaj - obaveštava građane da je sreda 11.11.2015.godine državni praznik i to Dan primirja u Prvom svetskom ratu, shodno tome polasci Javnog prevoza Inđije će saobraćati po redu vožnje koji važi za nedelju i praznike.

  Takođe obaveštavamo korisnike javnih parkirališta da se tokom predstojećeg praznika u sredu 11.11.2015. godine  neće vršiti naplata i kontrola parkiranja na uličnim....  >>> nastavak vesti 

  .

  JAVNI OGLAS ZA JAVNO NADMETANJE ZA OTUĐENJE GRAĐEVINSKOG NEIZGRAĐENOG ZEMLJIŠTA U JAVNOJ SVOJINI OPŠTINE INĐIJA PARCELA BR.7095/3

  Petak 06. Novembar

  download

  Javni oglas za javno nadmetanje za otuđenje građevinskog neizgrađenog zemljišta u javnoj svojini opštine Inđija parcela br. 7095/3

  JPI: IZMENJENA TRASA JPI-A ZA VREME TRAJANJA RADOVA NA IZGRADNJI KRUŽNE RASKRSNICE KOD BIVŠE LUKOIL PUMPE

  Sreda 23. Septembar

  Obaveštavamo korisnike javnog prevoza Inđija da će zbog radova na izgradnji kružne raskrsnice ulica Novosadske, Milana Rakića, Đorđa Vojinovića i Filipa Višnjića a na osnovu informacija koje smo dobili od izvođača radova od četvrtka 24.09.2015. godine stupiti na snagu izmenjeni režim saobraćaja (potpuna obustava) na predmetnej raskrsnici (raskrsnica kod bivše Lukoil pumpe). Stoga će gradske i prigradske linije JPI-a saobraćati alternativnim pravcima.

  Autobusi PRIGRADSKE LINIJE SMER B će saobraćati izmenjenom trasom u polasku i to ulicama Kralja Petra, Cara Dušana, Zmaj Jovina, Gorčilova te je potrebno da korisnici JPI-a u polasku umesto stajališta u centru kod tržnog centra Slobode koriste autobusko stajalište kod Tehničke škole, dok će autobusi prigradske linije smer A saobraćati uobičajnom trasom.

  Do završetka radova stajalište kod bivše Lukoil pumpe neće biti u funkciji te se korisnici gradskih polazaka JPI-a usmeravaju na privremeno postavljeno stajalište u blizini raskrsnice ulica Đorđe Vojinovića i Dušana Vukasevića odnosno na stajalište u Zanatlijskoj ulici.

  AUTOBUSI GRADSKE LINIJE SMER B neće saobraćati preko stanica TC Sloboda, pumpa Lukoil, sportska hala, (osim đačkog polaska 17:35 koji saobraća samo do Novog groblja) već će se preusmeriti trasa preko stajališta kod tehničke škole Mihajlo Pupin.

  Polasci gradske linije Smer A 06:30, 07:20, 14 26, 21:05, 22:26 neće saobraćati preko stajališta sportka hala, pumpa Lukoil već će saobraćati izmenjenom trasom preko stajališta u Zanatlijskoj ulici.

  OBAVEŠTENJE O STUPANJU NA SNAGU ZAKONA O PLATNIM USLUGAMA OD 01.10.2015. GODINE

  Utorak 22. Septembar 2015. godine

  Obaveštavaju se korisnici da prilikom plaćanja parking karte slanjem SMS poruka zaključuju ugovor o korišćenju usluga parking servisa - Direkcije za izgradnju opštine inđija J.P., pri čemu operatori elektronskih komunikacija istupaju isključivo kao zastupnici parking servisa - Direkcije za izgradnju opštine inđija J.P. u postupku zaključenja odnosnog ugovora i naplate cene parking karte, te da se korisnici za sva eventualno sporna pitanja mogu obratiti direktno parking servisu - Direkciji za izgradnju opštine Inđija J.P. Takođe, obaveze korisnika prema parking servisu odnosno Direkciji za izgradnju opštine Inđija J.P. smatraće se izmirenim kada korisnik izmiri svoje obaveze prema operatoru u pogledu kupljenih parking karata.

  JPI: U FUNKCIJI NOVO STAJALIŠTE U CENTRU INĐIJE

  Sreda 15. Jul

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P., služba za Saobraćaj, obaveštava korisnike Javnog prevoza Inđija da će od dana 16.07.2015.godine biti u funkciji novo autobusko stajalište u centru Inđije kod Tehničke škole „Mihajlo Pupin“, te da će prigradski polasci iz Inđije ka naseljenim mestima Jarkovci I Ljukovo saobraćati kroz centar grada i koristiti novo stajalište.

  Takođe je predviđeno da sa početkom zimskog reda vožnje predmetno stajalište bude u funkciji i za gradske polaske čime bi se skratilo vreme putovanja do centra naseljenog mesta Inđija a samim tim i povećao kvalitet usluge Javnog prevoza Inđije .

  ULICA CARA DUŠANA U PONEDELJAK 13.07.2015.GODINE SE ZATVARA ZA SAOBRAĆAJ

  Petak 10. Jul 2015.godine

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P., služba za Saobraćaj, obaveštava građane i sve učesnike u saobraćaju da će se u ponedeljak 13.07.2015.godine od 07:30h izvoditi radovi na asvaltiranju (presvlačenju) ulice Cara Dušana koja je deo državnog puta drugog A reda br. 126. Ovom prilikom će deonica ulice, i to od zgrade opštine do raskrsnice sa ulicama Zmaj Jovinom i Vojvođanskom biti potpuno zatvorena za saobraćaj. Mole se učesnici u saobraćaju da povećanom pažnjom i poštovanjem saobraćajne signalizacije i propisa utiču na bezbedno odvijanje saobraćaja. ...>>>nastavak vesti

  JPI: OD PRVOG JULA NA SNAZI LETNJI RED VOŽNJE

  Ponedeljak 29. Jun

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P., služba za Saobraćaj, obaveštava korisnike Javnog prevoza Inđija da od srede 01.07.2015. godine do 31.08.2015. godine na snagu stupa letnji red vožnje u gradskom i prigradskom prevozu putnika. Letnjim redom vožnje smanjen je broj polazaka kako u gradskom tako i u prigradskom prevozu putnika, a pojedini polasci u gradskom prevozu su prilagođeni radu gradskog bazena u Inđiji. Takođe obaveštavamo sve korisnike javnog prevoza da će od 01.07.2015. godine u svim autobusima JPI-a biti instalirani wi-fi uređaji i da će biti dostupno besplatno korišćenje interneta u istima.

  Letnje redove vožnje koji važe od 01.07.2015. godine možete preuzeti ovde:

  >>> Letnji red vožnje - Prigradski saobraćaj

  >>> Letnji red vožnje - Gradski saobraćaj

  SLUŽBA ZA SAOBRAĆAJ: ZATVARANJE ZA SAOBRAĆAJ ULICE VOJVODE PUTNIKA ZBOG RADOVA NA MESTU UKRŠTAJA PUTA I PRUGE U NIVOU

  Ponedeljak 22. Jun 2015. godina

  Služba za saobraćaj Direkcije za izgradnju opštine inđija obaveštava učesnike u saobraćaju da Železnice Srbije A.D. izvode radove na mašinskom regulisanju koloseka na mestu ukrštanja puta i pruge Beograd-Novi Sad-Subotica u nivou, u Ulici vojvode Putnika u Inđiji, te da će biti zatvoren za saobraćaj deo državnog puta II reda broj 126 (bivši R-109) u ulici Vojvode Putnika u Inđiji dana 24.06.2015.godine od 00:00 do 05:00 časova (u noćnom intervalu, zbog noćnog zatvora pruge). Saobraćaj će biti preusmeren preko Železničke ulice... >>> nastavak vesti

  SLUŽBA ZA SAOBRAĆAJ: BEZ NAPLATE PARKIRANJA ZA PREDSTOJEĆI PRAZNIK RADA I PRAZNIČNI RED VOŽNJE U JPI

  Sreda 29. April 2015. godina

  Obaveštavamo korisnike javnih parkirališta opštine Inđija kao i javnog prevoza da Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. neće vršiti naplatu i kontrolu parkiranja u zoniranim delovima grada tokom predstojećeg praznika rada i to u petak 01.05.2015.godine, i subotu 02.05.2015.godine i da će se tim danima primenjivati red vožnje u JPI-u za nedelju i praznike. U tom periodu neće biti otvoren ni šalter ove službe za rad sa strankama u ulici Vojvode Stepe 11/3.

  AKCIJA "NALOG ZA BEZBEDNO PONAŠANJE U SAOBRAĆAJU"

  Sreda 01. April 2015. godine

  Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Agencija za bezbednost saobraćaja u saradnji sa opštinom Inđija i Direkcijom za Izgradnju opštine Inđija J.P. Inđija skreće pažnju na štetan uticaj alkohola na učesnike u saobraćaju.... >>> nastavak vesti

  SLUŽBA ZA SAOBRAĆAJ: BEZ NAPLATE PARKIRANJA ZA PREDSTOJEĆE PRAZNIKE DANA DRŽAVNOSTI I MANJE POLAZAKA U JPI

  Petak 13. Februar 2015. godina

  Obaveštavamo korisnike javnih parkirališta opštine Inđija kao i javnog prevoza da Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. neće vršiti naplatu i kontrolu parkiranja u zoniranim delovima grada tokom predstojećeg praznika Dana državnosti Srbije i to u ponedeljak 16.02.2015.godine, i utorak 17.02.2015.godine i da će se tim danima primenjivati red vožnje u JPI-u za nedelju i praznike. U tom periodu neće biti otvoren ni šalter ove službe za rad sa strankama u ulici Vojvode Stepe 11/3.

   

  JPI:30.01.2015. RADNA SUBOTA ZA ĐAKE, SAOBRAĆAJU ĐAČKI POLASCI

  Petak 30. Januar 2015. godina

  Dana 31.01.2015. godine je radna subota za škole, i u skladu sa istim predmetnog datuma će saobraćati i đački polasci u Javnom prevozu Inđije i to:

  Prigradski Smer A:

  Polasci:

  19:30

  Prigradski Smer B:

  Polasci:

  05:55, 11:45, 12:35, 13:20, 19:30

  Ljukovo – Jarkovci

  Polasci:

  06:40, 18:15

  U Gradskom Smeru A i Smeru B neće biti promena u odnosu na red vožnje koji važe za Subotu.

   

  ANDROID APLIKACIJA ZA RED VOŽNJE U JPI

  Ponedeljak 19. Januar 2015. godina

  Red vožnje za gradski i prigradski prevoz od sada je moguće pratiti i preko Android aplikacije. Svi korisnici "pametnih telefona" sa Android operativnim sistemom koji koriste autobuse Javnog prevoza Inđija od sada mogu potpuno besplatno preuzeti aplikaciju JPI iz Google Play onlajn prodavnice.

  Aplikacija je zamišljena kao pregled aktuelnog gradskog i prigradskog reda vožnje po stanicama.

  Pored detaljnog pregleda reda vožnje, iz aplikacije je moguće direktno pozvati operatere Javnog prevoza Inđija, kao i poslati imejl sa primedbama i sugestijama – kako na red vožnje, kašnjenje autobusa, tako i na samu aplikaciju.

  Aplikacija "Javni prevoz Inđija" nalazi se na stranici Play.google.com >>>

  IZVEŠTAJ SA SISTEMA 48

  Petak 16. Januar 2015. godine

  Svakog petka u pola devet na sastancima Sistema 48 analizira se dvonedeljni rad javnih preduzeća i Opštinske uprave, da bi se na kraju doneli zaključci koji su obavezujući. Najveći broj zahteva građana prosleđuje se Opštinskoj upravi, zatim JP „Direkcija za izgradnju opštine Inđija“.

  Izveštaj sa sistema 48, za dvonedeljni vremenski period od 29.12.2014. do 11.01.2015. možete preuzeti >>> ovde.
   

  SLUŽBA ZA SAOBRAĆAJ: BEZ NAPLATE PARKIRANJA ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE I MANJE POLAZAKA U JPI

  Utorak 30. Decembar

  Obaveštavamo korisnike javnih parkirališta opštine Inđija kao i javnog prevoza da Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. neće vršiti naplatu i kontrolu parkiranja tokom predstojećih Novogodišnjih i Božićnih praznika i to u četvrtak 01.01.2015.godine, petak 02.01.2015.godine i sredu 07.01.2015.godine a da će se tim danima primenjivati red vožnje u JPI-u za nedelju i praznike. U tom periodu neće biti otvoren ni šalter ove službe za rad sa strankama u ulici Vojvode Stepe 11/3.

  Takođe 31.12.2014. godine neće se održati sledeći polasci:

  SMER A - PRIGRAD: 23:15

  SMER B - PRIGRAD: 23:20

  LJUKOVO-JARKOVCIi: 23:30

  SMER A - GRAD: 23:15

  SMER B - GRAD: 23:02

  Dana 01.01.2015. godine neće se održati sledeći polasci:

  SMER A: 5:20

  SMER B: 04:55

  LJUKOVO-JARKOVCIii: 05:55

  Svim stanovnicima opštine Inđija čestitamo predstojeće praznike.

  >>>nastavak vesti

   

  JPI: ZA VREME ZIMSKOG RASPUSTA MANJE POLAZAKA U JPI

  Utorak 23. Decembar, 09:00 h

  "Direkcija za izgradnju opštine Inđija JP Inđija" – Služba za saobraćaj – Javni prevoz Inđija, obaveštava putnike da za vreme zimskog raspusta počev od 24.12.2014. godine neće saobraćati sledeći polasci:

  Prigradski prevoz putnika:

  Smer A: na relaciji Beška - Inđija u 06:50, na relaciji Čortanovci - Inđija u 12:29, na relaciji Krčedin - Inđija u 13:12

  Smer B: sa polaskom iz Inđije u 05:55, 11:45 i 12:35

  Inđija - Ljukovo – Jarkovci: sa polaskom iz Inđije u 06:40, 13:25, 19:30

  Gradski prevoz putnika:

  Gradska Smer B: polazak u 17:35

  Takođe obaveštavamo da legitimacije za povlašćene kategorije ističu 31.12.2014. godine, te da se iste mogu zameniti na šalteru Saobraćajnog Preduzeća "Lasta" u Inđiji. 

  JPI:15.11.2014. RADNA SUBOTA ZA ĐAKE, SAOBRAĆAJU ĐAČKI POLASCI

  Petak 14. Novembar

  Dana 15.11.2014. godine je radna subota za škole, i u skladu sa istim predmetnog datuma će saobraćati i đački polasci u Javnom prevozu Inđije i to:

  Prigradski Smer A:

  Polasci:

  06:50 Beška-Inđija, 12:29 Čortanovci – Inđija, 13:12 Krčedin – Inđija, 14:15 Beška - Inđija, 19:30 Inđija – Inđija, 20:25 Beška - Inđija

  Prigradski Smer B:

  Polasci:

  05:55 Inđija-Beška, 11:45 Inđija-Čortanovci, 12:35 Inđija-Krčedin , 13:20 Inđija-Beška, 19:30 Inđija-Beška

  Ljukovo – Jarkovci

  Polasci:

  06:40,13:25,18:15,19:30

  U Gradskom Smeru A i Smeru B neće biti promena u odnosu na red vožnje koji važe za Subotu.

  PETAK 11. NOVEMBAR - DAN PRIMIRJA U I SVETSKOM RATU - BEZ NAPLATE PARKIRANJA

  Petak 07. Novembar

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. - služba za saobraćaj - obaveštava građane da je utorak 11.11.2014. godine državni praznik i to Dan primirja u Prvom svetskom ratu, shodno tome polasci Javnog prevoza Inđije će saobraćati po redu vožnje koji važi za subotu.

  Takođe obaveštavamo korisnike javnih parkirališta da se tokom predstojećeg praznika u utorak 11.11.2014. godine neće vršiti naplata i kontrola parkiranja na uličnim parkiralištima.

  PROGRAM POSLOVANJA I IZVEŠTAJI DIREKCIJE ZA IZGRADNJU OPŠTINE INĐIJA J.P. INĐIJA

  Tromesečni izveštaj o realizaciji godišnjeg programa poslovanja za III kvartal 2014. godine

  Izveštaj o stepenu realizacije programa poslovanja Direkcije za izgradnju opštine Inđija J.P. Inđija za period od 01.07.2014. - 30.09.2014. godine.

  IZVEŠTAJ SA SISTEMA 48

  Petak 24. Oktobar 2014. Godine

  Svakog petka u pola devet na sastancima Sistema 48 analizira se dvonedeljni rad javnih preduzeća i Opštinske uprave, da bi se na kraju doneli zaključci koji su obavezujući. Najveći broj zahteva građana prosleđuje se Opštinskoj upravi, zatim JP „Direkcija za izgradnju opštine Inđija“.

  Izveštaj sa sistema 48, za dvonedeljni vremenski period od 06.10.2014. do 19.10.2014. možete preuzeti >>> ovde.

  JAVNA NABAVKA

  Petak 24. Oktobar 2014. godine, 12:50 h

  JAVNA NABAVKA - IZRADA GLAVNOG PROJEKTA ATMOSFERSKE KANALIZACIJE U ZONI RASKRSNICE ULICA IVE ANDRIĆA I RASADNIČKE U BEŠKI

  KONKURSNA DOKUMENTACIJA

  POZIV ZA PODNOŠENJE PONUDA

  IZVEŠTAJ SA SISTEMA 48

  Petak 10. Oktobar 2014. Godine

  Svakog petka u pola devet na sastancima Sistema 48 analizira se dvonedeljni rad javnih preduzeća i Opštinske uprave, da bi se na kraju doneli zaključci koji su obavezujući. Najveći broj zahteva građana prosleđuje se Opštinskoj upravi, zatim JP „Direkcija za izgradnju opštine Inđija“.

  Izveštaj sa sistema 48, za dvonedeljni vremenski period od 22.09.2014. do 05.10.2014. možete preuzeti >>> ovde.

  JAVNA NABAVKA

  Četvrtak 25. Septembar 2014. godine, 10:30 h

  JAVNA NABAVKA - IZRADA I MONTAŽA AUTOBUSKIH STAJALIŠTA ZA POTREBE JPI NA TERITORIJI OPŠTINE INĐIJA

  KONKURSNA DOKUMENTACIJA

  POZIV ZA PODNOŠENJE PONUDA

  JAVNA NABAVKA

  Petak 03. Septembar. 2014. godine, 15:00 h

  JAVNA NABAVKA - NABAVKA INDUSTRIJSKE SOLI I KAMENOG AGREGATA (RIZLE) ZA POSIPANJE PUTEVA 

  KONKURSNA DOKUMENTACIJA

  POZIV ZA PODNOŠENJE PONUDA

  JPI: OD PRVOG SEPTEMBRA NA SNAZI ZIMSKI RED VOŽNJE

  Četvrtak 28. Avgust 2014. godine

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P., služba za Saobraćaj, obaveštava korisnike Javnog prevoza Inđija da od ponedeljka 01.09.2014. godine do 30.06.2015. godine na snagu stupa zimski red vožnje u gradskom i prigradskom prevozu putnika.

  Zimske redove vožnje koji važe od 01.09.2014. godine možete preuzeti ovde:

  >>> Zimski red vožnje - Gradski saobraćaj

  >>> Zimski red vožnje - Prigradski saobraćaj

  OD DANAS POČINJE OBNOVA ĐAČKIH LEGITIMACIJA

  Ponedeljak 25. Avgust 2014.

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. Inđija, služba za Saobraćaj - Javni prevoz Inđije, obaveštava korisnike Javnog prevoza Inđija da je opština Inđija i u narednoj školskoj godini obezbedila besplatan prevoz za đake osnovnih i srednjih škola sa prebivalištem na teritoriji opštine Inđija, kao i učenici koji imaju prebivalište na teritoriji druge opštine a smešteni su u hraniteljskim porodicama na teritoriji opštine Inđija.

  Legitimacije za školsku 2014/2015. godinu mogu se preuzeti u SP "Lasti" u Inđiji. Uz zahtev za izdavanje legitimacija potrebno je priložiti:

  1. fotografiju 30*35mm,
  2. potvrdu škole o upisanoj tekućoj školskoj godini,
  3. potvrdu o mestu prebivalištu iz PS Inđija ili ličnu kartu,
  4. za učenike smeštene u hraniteljskim porodicama potvrdu Centra za socijalni rad "Dunav" iz Inđije

  Troškovi izrade legitimacija iznose 200,00 dinara. Rok za ishodovanje legitimacija je 15.09.2014. godine, a do tada učenici koji nisu ishodovali legitimacije mogu koristiti usluge Javnog prevoza Inđija uz đačku knjižicu.

  OBAVEŠTENJE O NOVOM VREMENU NAPLATE PARKIRANJA

  Sreda 20. Avgust 2014.

  Prema donetom rešenju o određivanju opštih parkirališta U I Zoni i II Zoni naplata komunalne takse za korišćenje opštih parkirališta vrši se u vremenu od 07:00 do 21:00 časova radnim danima, subotom od 07:00 do 14:00 časova, dok se nedeljom i u dane državnih i verskih praznika, koji su zakonom određeni kao neradni dani ne vrši naplata.

  OGLAS O JAVNOM NADMETANJU

  Četvrtak 07. Avgust 2014. godine

  download

  Oglas o javnom nadmetanju za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini radi proširivanja parcela 3997/2 K.O. INĐIJA 1 deo 1                  (namena: porodično stanovanje) /07.08.2014./

  IZVEŠTAJ SA SISTEMA 48

  Petak 01. Avgust 2014. Godine

  Svakog petka u pola devet na sastancima Sistema 48 analizira se dvonedeljni rad javnih preduzeća i Opštinske uprave, da bi se na kraju doneli zaključci koji su obavezujući. Najveći broj zahteva građana prosleđuje se Opštinskoj upravi, zatim JP „Direkcija za izgradnju opštine Inđija“.

  Izveštaj sa sistema 48, za dvonedeljni vremenski period od 14.07.2014. do 27.07.2014. možete preuzeti >>> ovde.

  JPI: OD PRVOG JULA NA SNAZI LETNJI RED VOŽNJE

  Sreda 25. Jun

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. Inđija, služba za Saobraćaj - Javni prevoz Inđije, obaveštava korisnike Javnog prevoza Inđija da od 01. jula 2014. godine stupa na snagu letnji red vožnje u gradskom i prigradskom prevozu putnika. Letnjim redom vožnje smanjen je broj polazaka kako u gradskom tako i u prigradskom prevozu putnika. Ovakav režim saobraćanja primeqivaće se do 31. avgusta 2014. godine.

  Letnje redove vožnje koji važe od 01.07.2014. godine možete preuzeti ovde:

  >>> Letnji red vožnje - Prigradski saobraćaj

  >>> Letnji red vožnje - Gradski saobraćaj

  ZA VREME LETNJEG RASPUSTA REDUKOVANI ĐAČKI POLASCI U JPI

  Četvrtak 19. Jun

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija, služba za saobraćaj – javni prevoz Inđija, obaveštava sve korisnike da počev od 23.06.2014. godine zbog letnjeg raspusta neće saobraćati sledeći polasci:

  Kruzna smer A: polasci iz Beške u 6:50, 14:15 i 20:25, polazak iz Čortanovaca u 12:27, polazak iz Krčedina u 13:12

  Kruzna smer B: polasci iz Inđije u 5:55, 11:45, 12:35, 13:20 i 19:30

  Ljukovo – Jarkovci sa polaskom iz Inđije u 6:55, 13:25 i 19:30

  ZA PRAZNIK RADA BEZ NAPLATE PARKIRANJA I MANJE POLAZAKA U JPI

  Utorak 29. April 2014.

      Obaveštavamo korisnike javnih parkirališta da Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. Inđija neće vršiti naplatu i kontrolu parkiranja na državni praznik rada na uličnim parkiralištima i to 1. Maja i 2. Maja 2014. godine (četvrtak i petak). U tom periodu neće biti otvoren ni šalter ove službe za rad sa strankama u ulici Vojvode Stepe 11/3.                                                                  Takođe obaveštavamo korisnike Javnog prevoza da će se za vreme pomenutih praznika i to 1. Maja i 2. Maja 2014. godine (četvrtak i petak) primenjivati red vožnje za nedelju i praznike s tim što se neće održati ni sledeći polasci:
  • Kružna Smer A: 21:10
  • Ljukovo - Jarkovci: 22:00
  • Gradska smer A: 22:00

  IZVEŠTAJ SA SISTEMA 48

  Petak 25. April 2014.

  Svakog petka u pola devet na sastancima Sistema 48 analizira se dvonedeljni rad javnih preduzeća i Opštinske uprave, da bi se na kraju doneli zaključci koji su obavezujući. Najveći broj zahteva građana prosleđuje se Opštinskoj upravi, zatim JP „Direkcija za izgradnju opštine Inđija“.

  Izveštaj sa sistema 48, za dvonedeljni vremenski period od 07.04.2014. do 20.04.2014. možete preuzeti >>> ovde.

  SLUŽBA ZA SAOBRAĆAJ: BEZ NAPLATE PARKIRANJA ZA PREDSTOJEĆE USKRŠNJE PRAZNIKE I MANJE POLAZAKA U JPI

  Utorak 15. April 2014.

        Obaveštavamo korisnike javnih parkirališta da Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. praznuje predstojeće uskršnje praznike neradno, te se neće vršiti naplata i kontrola parkiranja na uličnim parkiralištima i to počev od Velikog petka pa zaključno sa drugim danom Uskrsa (18,19,20 i 21. april). U tom periodu neće biti otvoren ni šalter ove službe za rad sa strankama u ulici Vojvode Stepe 11/3.

         Takođe obaveštavamo korisnike Javnog prevoza da će se za vreme uskršnjih praznika počev od Velikog petka pa zaključno sa drugim danom Uskrsa (18,19,20 i 21. april) primenjivati red vožnje za nedelju i praznike. Imajući u vidu da je od 17.04.2014. godine do 23.04.2014. godine đački raspust u tom vremeskom periodu neće saobraćati:

  • Gradska smer B: 17:35
  • Kružna Smer B: 5:55, 11:45, 12:35
  • Ljukovo - Jarkovci: 6:55, 13:25, 19:30

  JAVNA NABAVKA

  Petak 11. April. 2014. godine, 12:45 h

  JAVNA NABAVKA - OSIGURANJE (javna nabavka male vrednosti)

  KONKURSNA DOKUMENTACIJA

  POZIV ZA PODNOŠENJE PONUDA

  Oglas o javnom nadmetanju za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini radi izgradnje objekta

  Četvrtak 10. April 2014. godine, 13:30

  download

  Oglas o javnom nadmetanju za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini radi izgradnje objekta (namena: privredno-proizvodni)  /10.04.2014./

  Oglas o javnom nadmetanju za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini radi izgradnje porodičnog stambenog objekta K.O. Beška

  Četvrtak 10. April 2014. godine, 13:30

  download

  Oglas o javnom nadmetanju za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini radi izgradnje porodičnog stambenog objekta K.O. Beška (namena: porodično stanovanje) /10.04.2014./

  JAVNA NABAVKA

  Ponedeljak 07. April. 2014. godine, 13:30 h

  JAVNA NABAVKA - USLUGE SPECIJALNOG VOZILA - ČIŠĆENJE UPOJNIH BUNARA, PRIPADAJUĆIH ŠAHTOVA I PROPUSTA I DELOVA ZACEVLJENE MREŽE ATMOSFERSKE KANALIZACIJE

  KONKURSNA DOKUMENTACIJA

  POZIV ZA PODNOŠENJE PONUDA

  JAVNA NABAVKA

  Petak 04. April 2014. 12:20 h

  JAVNA NABAVKA - NABAVKA MATERIJALA I OPREME ZA ODRŽAVANJE JAVNE RASVETE NA TERITORIJI OPŠTINE INĐIJA I RASVETE POSLOVNIH PROSTORIJA DIREKCIJE

  KONKURSNA DOKUMENTACIJA

  POZIV ZA PODNOŠENJE PONUDA

  IZVEŠTAJ SA SISTEMA 48

  Petak 04. April 2014.

  Svakog petka u pola devet na sastancima Sistema 48 analizira se dvonedeljni rad javnih preduzeća i Opštinske uprave, da bi se na kraju doneli zaključci koji su obavezujući. Najveći broj zahteva građana prosleđuje se Opštinskoj upravi, zatim JP „Direkcija za izgradnju opštine Inđija“.

  Izveštaj sa sistema 48, za dvonedeljni vremenski period od 10.03.2014. do 23.03.2014. možete preuzeti >>> ovde.

  SLUŽBA ZA SAOBRAĆAJ: BEZ NAPLATE PARKIRANJA ZA PREDSTOJEĆE PRAZNIKE I MANJE POLAZAKA U JPI

  Petak 14. Februar 2014.

  Obaveštavamo korisnike javnih parkirališta da Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. tokom predstojećeg praznika Dana državnosti, neće vršiti naplatu i kontrolu parkiranja na uličnim parkiralištima i to u subotu 15.02.2014. god. i ponedeljak 17.02.2014. god.  U tom periodu neće biti otvoren ni šalter ove službe za rad sa strankama u ulici Vojvode Stepe 11/3.

  Takođe obaveštavamo korisnike Javnog prevoza Inđija da će za dane državnih praznika... >>>nastavak vesti

  JAVNA NABAVKA

  Utorak 14. Februar 2014. 09:00 h

  JAVNA NABAVKA - IZGRADNJA INDUSTRIJSKE SAOBRAĆAJNICE U KOMPLEKSU U ATARU - LOKACIJA 15, SA PRATEĆOM INFRASTRUKTUROM

  KONKURSNA DOKUMENTACIJA

  POZIV ZA PODNOŠENJE PONUDA

  JAVNA NABAVKA

  Utorak 11. Februar 2014. 11:00 h

  JAVNA NABAVKA - ODRŽAVANJE JAVNE RASVETE NA TERITORIJI OPŠTINE INĐIJE I MONTAŽA NOVOGODIŠNJE RASVETE

  KONKURSNA DOKUMENTACIJA

  POZIV ZA PODNOŠENJE PONUDA

  OBNOVA PENZIONERSKIH KARTICA ZA JAVNI PREVOZ

  Četvrtak 09. Januar 2014.

  Opština Inđija će i ove godine obezbediti besplatne godišnje karte za autobuski prevoz gradskim i međugradskim autobusima Javnog prevoza Inđija za sve penzionere koji žive u našoj opštini.

  Penzioneri sa teritorije opštine Inđija koji poseduju karte za besplatan prevoz od prošle godine moći će iste da obnove do kraja januara 2014. godine. Neophodno je da popune zahtev i prilože prošlogodišnju kartu na uvid i biće im izrađena nova kartica.  >>> nastavak vesti

  SLUŽBA ZA SAOBRAĆAJ: BEZ NAPLATE PARKIRANJA ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE I MANJE POLAZAKA U JPI

  Ponedeljak 30. Decembar

  Obaveštavamo korisnike javnih parkirališta da Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. tokom predstojećih Novogodišnjih i Božićnih praznika, neće vršiti naplatu i kontrolu parkiranja na uličnim parkiralištima i to u sredu 01.01.2014. god. i četvrtak 02.01.2014. god. kao i za prvi dan Božića u utorak 07.01.2013. god. U tom periodu neće biti otvoren ni šalter ove službe za rad sa strankama u ulici Vojvode Stepe 11/3.

  Takođe obaveštavamo korisnike Javnog prevoza Inđija da će za dane državnih praznika... >>>nastavak vesti

  POSTAVLJENA NOVOGODIŠNJA DEKORATIVNA RASVETA I U BEŠKI

  Sreda 25. Decembar

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija je završila radove na postavljanju i puštanju u rad dekorativne novogodišnje ukrasne rasvete koja najavljuje predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

  Novogodišnja rasveta je postavljena po prvi put u centru naseljenog mesta Beška i pustena je u rad u utorak 24.12.2013. godine.             >>> nastavak vesti

  JAVNA NABAVKA

  Petak 20. Decembar, 14:58 h

  JAVNA NABAVKA - Izvođenje radova na završetku prve faze sportske hale u Inđiji

  ODGOVOR ZA DODATNE INFORMACIJE ZA JAVNU NABAVKU BR.052013

  Odgovor za dodatne informacije za javnu nabavku br.052013

  JPI: ZA VREME ZIMSKOG RASPUSTA MANJE POLAZAKA U JPI

  Petak 20. Decembar, 14:50 h

  "Direkcija za izgradnju opštine Inđija“JP – služba za saobraćaj – javni prevoz Inđija obaveštava korisnike usluga da će u vreme zimskog raspusta u periodu od 24.12.2013. godine do 14. 01.2014. godine biti ukinuti sledeći polasci:

  Gradska linija smer B: polazak .....>>> nastavak vesti

  JAVNA NABAVKA

  Petak 20. Decembar, 07:30 h

  JAVNA NABAVKA - Izvođenje radova na završetku prve faze sportske hale u Inđiji

  IZMENE KONKURSNE DOKUMENTACIJE BROJ 1.

  Izmena Konkursne dokumentacije br. 1.

  IZVEŠTAJ SA SISTEMA 48

  Četvrtak 19. Decembar

  Svakog petka u pola devet na sastancima Sistema 48 analizira se dvonedeljni rad javnih preduzeća i Opštinske uprave, da bi se na kraju doneli zaključci koji su obavezujući. Najveći broj zahteva građana prosleđuje se Opštinskoj upravi, zatim JP „Direkcija za izgradnju opštine Inđija“.

  Izveštaj sa sistema 48, za dvonedeljni vremenski period od 02.12.2013. do 15.12.2013. možete preuzeti >>> ovde.

  POSTAVLJENA NOVOGODIŠNJA DEKORATIVNA RASVETA

  Četvrtak 19. Decembar

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija je završila radove na postavljanju i puštanju u rad dekorativne novogodišnje ukrasne rasvete koja najavljuje predstojeće novogodišnje i božićne praznike. Kao i prethodnih godina Novogodišnja ukrasna rasveta je postavljena u užem centru naseljenog mesta Inđija i pustena je u rad u sredu 18.12.2013. godine. >>> nastavak vesti

  RADOVI NA KRPLJENJU UDARNIH RUPA

  Sreda 18. Decembar

  U toku su radovi na krpljenju udarnih rupa u naseljenom mestu Inđija kao i na lokalnim putevima i to: L-11 Ljukovo - Golubinci, L-3 delu puta prema Iriškom Vencu, L-2 Banstol - Čortanovci, L-19 Beška - Čortanovci, L-6 Beška-Dunav. U narednom periodu će se vršiti krpljenje udarnih rupa na ostalim lokalnim putevima kao i u ulicama u naseljenim mestima na teritoriji opštine Inđija.  >>> nastavak vesti

  JAVNA NABAVKA

  Ponedeljak 16. Decembar, 15:00 h

  JAVNA NABAVKA - Izvođenje radova na završetku prve faze sportske hale u Inđiji

  ODGOVOR ZA DODATNE INFORMACIJE

  ODGOVOR ZA DODATNE INFORMACIJE ZA JAVNU NABAVKU BR. 1. 05/2013 - IZVOĐENJE RADOVA NA ZAVRŠETKU PRVE FAZE SPORTSKE HALE U INĐIJI

  ODGOVOR ZA DODATNE INFORMACIJE ZA JAVNU NABAVKU BR. 2. 05/2013 - IZVOĐENJE RADOVA NA ZAVRŠETKU PRVE FAZE SPORTSKE HALE U INĐIJI

  JAVNA NABAVKA

  Petak 13. Decembar, 13:00 h

  JAVNA NABAVKA - Izvođenje radova na završetku prve faze sportske hale u Inđiji

  Konkursna dokumentacija

  Poziv za podnošenje ponude

  IZVEŠTAJ SA SISTEMA 48

  Petak 22. Novembar

  Svakog petka u pola devet na sastancima Sistema 48 analizira se dvonedeljni rad javnih preduzeća i Opštinske uprave, da bi se na kraju doneli zaključci koji su obavezujući. Najveći broj zahteva građana prosleđuje se Opštinskoj upravi, zatim JP „Direkcija za izgradnju opštine Inđija“.

  Izveštaj sa sistema 48, za dvonedeljni vremenski period od 04.10.2013. do 17.11.2013. možete preuzeti >>> ovde.

  PONEDELJAK 11. NOVEMBAR - DAN PRIMIRJA U I SVETSKOM RATU - BEZ NAPLATE PARKIRANJA, MANJE POLAZAKA U JPI

  Petak 08. Novembar

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. - služba za saobraćaj - obaveštava građane da je ponedeljak dana 11.11.2013. godine državni praznik i to Dan primirja u Prvom svetskom ratu, shodno tome polasci Javnog prevoza Inđije će saobraćati po redu vožnje koji važi za nedelju i praznike.

  Takođe obaveštavamo korisnike javnih parkirališta da se tokom predstojećeg praznika u ponedeljak dana 11.11.2013. godine  neće vršiti naplata i kontrola parkiranja na uličnim....  >>> nastavak vesti 

  IZVEŠTAJ SA SISTEMA 48

  Petak 8. Novembar

  Svakog petka u pola devet na sastancima Sistema 48 analizira se dvonedeljni rad javnih preduzeća i Opštinske uprave, da bi se na kraju doneli zaključci koji su obavezujući. Najveći broj zahteva građana prosleđuje se Opštinskoj upravi, zatim JP „Direkcija za izgradnju opštine Inđija“.

  Izveštaj sa sistema 48, za dvonedeljni vremenski period od 21.10.2013. do 03.11.2013. možete preuzeti >>> ovde.

  JAVNA NABAVKA

  Četvrtak 07. Novembar, 10:00 h

  JAVNA NABAVKA - Organizacija zimske službe za zimu 2013-14 godine

  OBAVEŠTENJE O ZAKLJUČENOM UGOVORU

  Obaveštenje o zaključenom ugovoru

  JESENJE ODRŽAVANJE SISTEMA ZA EVAKUACIJU ATMOSFERSKIH VODA

  Petak 25. Oktobar

  Nastavljeni su radovi na redovnom jesenjem održavanju sistema za evakuaciju atmosferskih voda na teritoriji opštine Inđija. Izvršeni su sledeći radovi:

  • Izmuljivanje kanala kod O.Š Jovan Popović u naseljenom mestu Inđija
  • Čišćenje kanala u Čortanovcima
  • Čiščenje propusta u Čortanovcima specijalnim vozilom WOM-a   

   >>> nastavak vesti     

  RADOVI NA OBELEŽAVANJU HORIZONTALNE SAOBRAĆAJNE SIGNALIZACIJE

  Sreda 23. Oktobar

  U toku su radovi na obeležavanju horizontalne saobraćajne signalizacije lokalnih puteva i ulica na teritoriji opštine Inđija. Radovi se vrše prema određenim prioritetima. >>> nastavak vesti 

  JAVNA NABAVKA

  Utorak 22. Oktobar, 14:03 h

  JAVNA NABAVKA - Organizacija zimske službe za zimu 2013-14 godine

  VRSTA POSTUPKA - Javna nabavka male vrednosti

  Konkursna dokumentacija

  Poziv za podnošenje ponude

  JAVNA NABAVKA

  Utorak 22. Oktobar, 10:13 h

  JAVNA NABAVKA - Izvođenje radova na završetku prve faze sportske hale u Inđiji

  VRSTA POSTUPKA - Otvoreni postupak

  Prethodno obaveštenje

  PROMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA

  Petak 18. Oktobar

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P., služba za saobraćaj, obaveštava građane da će u ponedeljak 21.10.2013. godine, u periodu od 11h do 14h, režim saobraćaja biti promenjen zbog održavanja tradicionalne ulične trke povodom dana oslobođenja Inđije.

  Trka će se održati od centra Inđije do kraja II dela ulice Vojvode Stepe. U tom periodu Stepe....  >>> nastavak vesti 

  RADOVI NA ODRŽAVANJU SISTEMA ZA EVAKUACIJU ATMOSFERSKIH VODA

  Utorak 15. Oktobar

  U okviru radova na održavanju sistema za evakuaciju atmosferskih voda na teritoriji opštine Inđija, Tehnička služba Direkcije za izgradnju opštine Inđija J.P. izvršila je sledeće radove na unapređenju istog:

  1. Izrada propusta u naseljenom mestu Beška na raskrsnici Maradičke i Fruškogorske ulice

  2. Izrada slivnika na pešačkom prelazu u centru naselja Beška

  3. Obaranje bankina u naseljenom mestu Beška u zoni tunela ispod pruge

  4. Obaranje bankina u severoistočnoj radnoj zoni kod fabrika Henkel i ThyssenKrupp

  5. izrada retenzija za prihvat atmosferskih voda na kraju Lastine ulice u naseljenom mestu Inđija 

  6. Izmuljivanje kanala u naseljenom mestu Čortanovci (kod pijace)

  >>> nastavak vesti 

   

  REMONT NA SPORTSKIM TERENIMA

  Ponedeljak 8. Oktobar

  Urađen remont rasvete na sportskim terenima u naseljenom mestu Beška, kod osnovne škole "Braća Grulović" i Doma kultura.                      

  >>> nastavak vesti 

  JPI: OBAVEŠTENJE O IZMENI POLASKA NA RELACIJI INĐIJA - JARKOVCI - LJUKOVO

  Ponedeljak 30. Septembar

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. služba za saobraćaj – Javni prevoz obaveštava korisnike prigradskog prevoza da će od petka 04.10.2013.godine doći do izmene vremena polaska na relaciji INĐIJA – JARKOVCI – LJUKOVO.

  Polazak iz Inđije radnim danima i subotom 10:45 je pomeren na 11:30, sa ciljem usklađivanja dolaska đaka iz naseljenih... >>> nastavak vesti 

   

  IZVEŠTAJ SA SISTEMA 48

  Petak 27. Septembar

  Svakog petka u pola devet na sastancima Sistema 48 analizira se dvonedeljni rad javnih preduzeća i Opštinske uprave, da bi se na kraju doneli zaključci koji su obavezujući. Najveći broj zahteva građana prosleđuje se Opštinskoj upravi, zatim JP „Direkcija za izgradnju opštine Inđija“.

  Izveštaj sa sistema 48, za dvonedeljni vremenski period od 09.09.2013. do 22.09.2013. možete preuzeti >>> ovde.

  KRPLJENJE UDARNIH RUPA U NASELJENOM MESTU INĐIJA

  Ponedeljak 9. septembar

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. obaveštava sve učesnike u saobraćaju da se u ponedeljak 09.09.2013. i utorak 10.09.2013. godine pa sve do završetka radova vrši krpljenje udarnih rupa na teritoriji naseljenog mesta Inđija. Shodno tome obaveštavamo vozače da sa povećanom pažnjom vožnju prilagode uslovima puta i saobraćajnoj signalizaciji kako bi se radovi bezbedno priveli kraju. >>> nastavak vesti 

  JPI: OD PRVOG SEPTEMBRA NA SNAZI ZIMSKI RED VOŽNJE

  Petak 30. Avgust

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P., služba za Saobraćaj, obaveštava korisnike Javnog prevoza Inđija da od nedelje 01.09.2013. godine do 31.06.2014. godine na snagu stupa zimski red vožnje u gradskom i prigradskom prevozu putnika.

  Zimske redove vožnje koji važe od 01.07.2013. godine možete preuzeti ovde:

  >>> Zimski red vožnje - Prigradski saobraćaj

  >>> Zimski red vožnje - Gradski saobraćaj

  KRPLJENJE UDARNIH RUPA

  Petak 23. Avgust

  U toku su radovi na saniranju puteva i krpljenju udarnih rupa na državnim putevima II reda i bivsi M-22.2 i R-130 na teritoriji opštine Inđija. Navedeni putevi se finansiraju iz budžeta Republike Srbije o strane Ministarstva regionalnog razvoja i lokalne samouprave.   >>> nastavak vesti

  KOŠENJE BANKINA I PUTNOG POJASA

  Četvrtak 22. Avgust

  U toku je redovno održavanje na košenju bankina i putnog pojasa. Radovi se izvode na lokalnom putu L-17 od Novog Slankamena prema Surduku. U toku Avgusta će se završiti košenje na svim lokalnim putevima na teritoriji opštine Inđija. >>> nastavak vesti 

  JPI: OBNOVA ĐAČKIH LEGITIMACIJA

  Sreda 21. Avgust

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija, služba za saobraćaj, Javni prevoz Inđija obaveštava korisnike Javnog prevoza Inđija da je opština Inđija i u narednoj školskoj godini obezbedila besplatan prevoz za đake osnovnih i srednjih škola sa prebivalištem na teritoriji opštine Inđija, kao i učenici koji imaju prebivalište na teritoriji druge opštine a smešteni su u hraniteljskim porodicama na teritoriji opštine Inđija. 

  Legitimacije za školsku godinu 2013/2014. godinu mogu se preuzeti u SP „Lasti“ u  >>> nastavak vesti

   

  RADOVI NA KRPLJENJU UDARNIH RUPA

  Ponedeljak 12. Avgust

  U toku su radovi na krpljenju udarnih rupa na lokalnom putu L-11 Ljukovo - Golubinci. U narednom periodu će se vršiti krpljenje udarnih rupa na ostalim lokalnim putevima kao i u ulicama u naseljenim mestima na teritoriji opštine Inđija.  >>> nastavak vesti

  ODPOČELO KOŠENJE BANKINA I PUTNOG POJASA

  Utorak 06. Avgust

  Dana 06.08.2013. godine odpočelo redovno košenje bankina i putnog pojasa na lokalnim putevima na teritoriji opštine Inđije. Izvođenje radova vrši preduzeće "SREM PUT" iz Rume.             >>> nastavak vesti

   

  .

  IZVEŠTAJ SA SISTEMA 48

  Petak 02. Avgust

  Svakog petka u pola devet na sastancima Sistema 48 analizira se dvonedeljni rad javnih preduzeća i Opštinske uprave, da bi se na kraju doneli zaključci koji su obavezujući. Najveći broj zahteva građana prosleđuje se Opštinskoj upravi, zatim JP „Direkcija za izgradnju opštine Inđija“.

  Izveštaj sa sistema 48, za dvonedeljni vremenski period od 15.07.2013. do 28.07.2013. možete preuzeti >>> ovde.

  IZVEŠTAJ SA SISTEMA 48

  Petak 19. Jul

  Svakog petka u pola devet na sastancima Sistema 48 analizira se dvonedeljni rad javnih preduzeća i Opštinske uprave, da bi se na kraju doneli zaključci koji su obavezujući. Najveći broj zahteva građana prosleđuje se Opštinskoj upravi, zatim JP „Direkcija za izgradnju opštine Inđija“.

  Izveštaj sa sistema 48, za dvonedeljni vremenski period od 01.07.2013. do 14.07.2013. možete preuzeti >>> ovde.

  ODRŽAVANJE JAVNE RASVETE ZBOG PREDSTOJEĆE SEOSKE SLAVE U KRČEDINU

  Četvrtak 18. Jul

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. - ekipa za održavanje javne rasvete zbog predstojeće seoske slave koja se održava u naseljenom mestu Krčedin, izašla je na teren i izvršila popravku kompletne javne rasvete u pomenutom mestu. >>> nastavak vesti

  NASTAVLJEN REMONT SPORTSKIH TERENA

  Petak 12. Jul

  Nastavljen je remont rasvete sportskih terena na teritoriji opštine Inđija. Izvršena je popravka osvetljenja na sportskom terenu u Domu kod Kulturnog centra. >>> nastavak vesti

  ODRŽAVANJE JAVNE RASVETE ZBOG PREDSTOJEĆE SEOSKE SLAVE U KRČEDINU

  Petak 11. Jul

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. - ekipa za održavanje javne rasvete zbog predstojeće seoske slave Petrovdan koja se održava u naseljenom mestu Jarkovci, izašla je na teren i izvršila popravku kompletne javne rasvete u pomenutom mestu. >>> nastavak vesti

  IZVEŠTAJ SA SISTEMA 48

  Petak 05. Jul

  Svakog petka u pola devet na sastancima Sistema 48 analizira se dvonedeljni rad javnih preduzeća i Opštinske uprave, da bi se na kraju doneli zaključci koji su obavezujući. Najveći broj zahteva građana prosleđuje se Opštinskoj upravi, zatim JP „Direkcija za izgradnju opštine Inđija“.

  Izveštaj sa sistema 48, za dvonedeljni vremenski period od 17.06.2013. do 30.06.2013. možete preuzeti >>> ovde.

  JAVNA RASVETA OSPOSOBLJENA NAKON VELIKOG NEVREMENA

  Utorak 2. Jul

  Veliko nevremeno i grad koje je zadesilo naseljeno mesto Inđiju dovelo je do pojave velikih kvarova na gradskoj mreži javne rasvete. Veliki broj gradskih saobraćajnica i frekventnih ulica ostao je bez javne rasvete, usled štete izazvane snažnim gradom.

  Ulice koje su ostale bez javne rasvete nakon nevremena su: Branka Radičevića, Nikole Bursaća, Jug Bogdana, Lastina, Mladena Stojanovića, Beogradska, Vuka Karadžića, Banović Strahinje, Arsenije Čarnojevića, Save Kovačevića, deo Kralja Petra >>> nastavak vesti

  JPI: OD PRVOG JULA NA SNAZI LETNJI RED VOŽNJE

  Petak 28. Jun

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P., služba za Saobraćaj, obaveštava korisnike Javnog prevoza Inđija da od ponedeljka 01.07.2013. godine do 31.08.2013. godine na snagu stupa letnji red vožnje u gradskom i prigradskom prevozu putnika. Letnjim redom vožnje smanjen je broj polazaka kako u gradskom tako i u prigradskom prevozu putnika.

  Letnje redove vožnje koji važe od 01.07.2013. godine možete preuzeti ovde:

  >>> Letnji red vožnje - Prigradski saobraćaj

  >>> Letnji red vožnje - Gradski saobraćaj

  IZVEŠTAJ SA SISTEMA 48

  Petak 21. Jun

  Svakog petka u pola devet na sastancima Sistema 48 analizira se dvonedeljni rad javnih preduzeća i Opštinske uprave, da bi se na kraju doneli zaključci koji su obavezujući. Najveći broj zahteva građana prosleđuje se Opštinskoj upravi, zatim JP „Direkcija za izgradnju opštine Inđija“.

  Izveštaj sa sistema 48, za dvonedeljni vremenski period od 03.06.2013. do 16.06.2013. možete preuzeti >>> ovde.

  REKONSTRUKCIJE GORČILOVE ULICE U INĐIJI

  Sreda 19. Jun

  U toku su radovi na rekonstrukciji kolovoza Gorčilove ulice u Inđiji. Vrši se izravnanje postojeće nivelete i proširenje a zatim se ceo kolovoz presvlači slojem asfalt betona debljine d=4cm.

  Imajući u vidu da će se vršiti presvlačenje cele širine kolovoza, u četvrtak 20.06.2013. godine predmetna ulica biće zatvorena za saobraćaj i koristiće se >>> nastavak vesti

  ZA VREME LETNJEG RASPUSTA REDUKOVANI ĐAČKI POLASCI U JPI

  Ponedeljak 17. Jun

   „Direkcija za izgradnju opštine Inđija“ JP – Služba za saobraćaj – Javni prevoz Inđija, obaveštava korisnike Javnog prevoza Inđija da za vreme letnjeg đačkog raspusta i to sa početkom od četvrtka - 20.06.2013. godine neće saobraćati sledeći polasci: 

  Prigradski prevoz putnika:

  Smer A: polazak iz Beške u 06:50, polazak iz Čortanovaca u 12:29, polazak iz....   >>> nastavak vesti

  REKONSTRUKCIJA DELA ULIČNIH KANALA U ULICI JOVANA POPOVIĆA

  Četvrtak 13. Jun

  Prema operativnom planu o održavanju objekata za evakuaciju atmosferskih voda u ulici Jovana Popovića Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. izvršila je rekonstrukciju (popločavanje) dela uličnih kanala u zoni uliva u......    >>> nastavak vesti

  IZVEŠTAJ SA SISTEMA 48

  Petak 07. Jun

  Svakog petka u pola devet na sastancima Sistema 48 analizira se dvonedeljni rad javnih preduzeća i Opštinske uprave, da bi se na kraju doneli zaključci koji su obavezujući. Najveći broj zahteva građana prosleđuje se Opštinskoj upravi, zatim JP „Direkcija za izgradnju opštine Inđija“.

  Izveštaj sa sistema 48, za dvonedeljni vremenski period od 20.05.2013. do 02.06.2013. možete preuzeti >>> ovde.

  NERADNI DANI ZA PRAZNIKE

  Petak 26. April

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. obaveštava građane da su neradni dani povodom Međunarodnog praznika rada i Vaskrsa od 1. maja do 6. maja 2013. godine, s tim da je prvi radni dan utorak 7. maj 2013. godine.

  Takođe obaveštavamo korisnike javnih parkirališta da se tokom predstojećih državnih i verskih praznika, neće vršiti naplata i kontrola parkiranja na uličnim parkiralištima i to od >>> nastavak vesti

  ANDROID APLIKACIJA REDA VOŽNJE U AUTOBUSKOM SAOBRAĆAJU INĐIJE

  Utorak 23. April

  Razvijena je android aplikacija "Autobuska stanica Lasta Indjija", u kojoj su prikazani redovi vožnje svih međugradskih, prigradskih kao i gradskih polazaka autobusa sa Autobuske stanice Inđija.

  Podaci su preuzeti iz zvaničnog reda vožnje i prikazuju se za sve relacije koje su potrebne korisnicima autobuskog prevoza čije je početno ili odredišno putovanje Inđija. Prikazane su i cene voznih isprava za međumesne polaske... >>> nastavak vesti

  IZVEŠTAJ SA SISTEMA 48

  Petak 19. April

  Svakog petka u pola devet na sastancima Sistema 48 analizira se dvonedeljni rad javnih preduzeća i Opštinske uprave, da bi se na kraju doneli zaključci koji su obavezujući. Najveći broj zahteva građana prosleđuje se Opštinskoj upravi, zatim JP „Direkcija za izgradnju opštine Inđija“.

  Izveštaj sa sistema 48, za dvonedeljni vremenski period od 01.04.2013. do 14.04.2013. možete preuzeti >>> ovde.

  ZAVRŠNI RADOVI NA OPREMANJU CRPNE STANICE

  Četvrtak 18. April

  Direkcija za izgradnju opština Inđija J.P. - tehnička služba kao stručni nadzor obaveštava da su u toku završni radovi na opremanju crpne stanice fekalne kanalizacije u Severoistočnoj radnoj zoni, krak ka regionalnoj deponiji.... >>> nastavak vesti

  POSTAVLJENA SMART SVETILJKA NA PROBNI PERIOD

  Utorak 16. April

  Smart svetiljka LED tipa je postavljena na probni period u Mitrovdanskoj ulici. Kod ovakvog tipa svetiljke može da se vrši kontrola jačine osvetljaja tj. snage za efikasniju.... >>> nastavak vesti


  POČEO REMONT RASVETE NA SPORTSKIM TERENIMA

  Petak 12. April

  Direkcija za izgradnju opštine Inđija - tehnička služba, započela je prolećni remont javne rasvete na teritoriji opštine Inđija. Pored redovnih aktivnosti intenzivno se vrši remont rasvete na sportskim terenima kako bi se mladima obezbedili ... >>> nastavak vesti

  IZVEŠTAJ SA SISTEMA 48

  Petak 05. April

  Svakog petka u pola devet na sastancima Sistema 48 analizira se dvonedeljni rad javnih preduzeća i Opštinske uprave, da bi se na kraju doneli zaključci koji su obavezujući. Najveći broj zahteva građana prosleđuje se Opštinskoj upravi, zatim JP „Direkcija za izgradnju opštine Inđija“.

  Izveštaj sa sistema 48, za dvonedeljni vremenski period od 18.03.2013. do 31.03.2013. možete preuzeti >>> ovde.

  JPI: RADNA SUBOTA ZA ĐAKE - VIŠE POLAZAKA U PRIGRADSKOM SAOBRAĆAJU

  Četvrtak 4. April

  „Direkcija za izgradnju opštine Inđija“ JP – Služba za saobraćaj – Javni prevoz Inđija, obaveštava korisnike Javnog prevoza Inđija da će u subotu dana 06.04.2013. godine obzirom da je radna subota za sve đake osnovnih i srednjh škola pored saobraćanja autobusa po redu vožnje za subotu biti uvedeni i sledeći polasci >>> nastavak vesti